blog despre un caine

Cum de a vindeca cancerul F?r? a Poison si Radiatiei!

18:24, 3/11/2011, Aéroport de Paris - Roissy Charles-de-Gaulle .. 0 commentaires .. Lien

Am început s? studieze modalit??ile alternative de a vindeca de cancer, pentru c? mi-am pierdut fiul meu! La început am fost cautati la locul gre?it. Am început în 1997 s? studieze pentru a deveni un cercet?tor biomedicale ?i dup? care am început un studiu privind Oncologie de Master la Universitatea. Nu am g?sit un r?spuns la întrebarea "Cum se vindeca de cancer, f?r? otrav? ?i radia?ii". Instinctul meu îmi spunea c? tratamentele conventionale medicale nu au fost s?n?tos pentru noi ?i nu ajuta oamenii care are cancer,

tratament cancer prostata

. Pentru c? în cazul în care supravie?ui via?a nu este sigur mai despre puii ei vor primi în cazul în care este înc? posibil ?i ceea ce a calit??ii vie?ii a r?mas dup? tratament. Doi ani în urm?, am fost cu o arde ?i m-am oprit cu Maestrul de studiu Oncologie ?i am renun?at la c?utarea pentru r?spunsurile pe care le c?utam. În aceast? perioad? de timp am fost de plecare pentru a ob?ine tratamente de chiropractician mele pentru migrene meu greu. Tratamente m-au ajutat foarte bun. Nu am nici o migrene mai ?i am îmbun?t??it, de asemenea, vederea mea c? nu am nevoie de ochelari mai! Chiropractor meu mi-a spus a vizita de cateva site-uri sa se uite la mine pentru a ajuta pentru a g?si r?spunsuri. Ceea ce am aflat despre cancer si cum se vindeca cancerul f?r? nici o otrav? sau de radia?ii a fost într-adev?r surprinz?tor mine! Am fost navigarea de la unul la altul site-ul web pentru a afla mai multe! La început am fost sup?rat c? faptul c? acest lucru a fost tinut ascuns tot acest timp! Acesta a fost deja acolo atunci când fiul meu a fost lupta lupta sa împotriva cancerului 16 ani în urm?! Dar, din p?cate, soarele meu a trebuit s? moar? ca atî?ia al?ii, pentru c? ei nu ?tiu! Motivul pentru care este p?strat de la public sunt bani! Acesta a fost motivul pentru care am primit sup?rat! În loc de a fi furios am hotarat sa scriu despre acest lucru. Am început s? scriu o carte! (Nu este gata ?i a fost înc? publicat) ?i am început un blog despre acest lucru doar pentru a informa oamenii, cât mai curând posibil! Pentru persoanele care nu au timp de pierdut v? rug?m s? se uite la blog-ul meu ?i cite?te posturile am postat ?i ve?i g?si câteva sfaturi interesante. Exist?, de asemenea, link-uri unde pute?i afla mai multe ?i voi loc, de asemenea, din timp în timp noi subiecte constatat important sa stii despre sanatatea dumneavoastra! O pu?ine subiecte deja discutate pe blogul meu sunt: Foarte important este de a evita mercur, zah?r, aspartam ?i produse de lumin?. Ai nevoie de o mul?ime de soare pe pielea ta pentru a face vitamina D3 pentru a stimula sistemul imunitar Ai nevoie de o mul?ime de vitamina C este un antioxidant de a p?stra molecule stabile în celulele voastre Stresul este o cauza foarte frecvente de cancer si alte boli exist? un post despre cum pentru a evita stresul exist? o mult mai mult despre ce este ascuns ?i câteva c?r?i V? recomand?m oamenilor s? citeasc? pentru a vindeca cancerul sau s? r?mân? liber de cancer,

cyberknife

Pentru s?n?tatea ta ?i a familiei dumneavoastr? urma?i acest blog! Informa?i-v? despre modul de a r?mâne s?n?to?i. Scopul meu este s? ajung? la cât de mult oamenii pot doar s? via?a în condi?ii de siguran??!

Mes albums

Le lapin de Pâques arrive en ville
Le Christ est ressuscité
Traumdeutung und Analyse - Schwangere in Dreams
The largest airport in the world, built in China
Cum de a vindeca cancerul F?r? a Poison si Radiatiei!

Sites favoris